COMIAT A LA SALA VIVALDI

El passat dimecres, dia 20, vàrem celebrar la nostra darrera vetllada a la SALA VIVALDI, un espai que ha estat, és i serà entranyable per a POESIA VIVA.

En el decurs de la vetllada, en Josep Colet, president de Poesia Viva, va prendre la paraula i va glosar el que havia significat la Sala Vivaldi per a l'associació. D'altra banda, el mateix Josep Colet i la Carme Catà van lliurar un obsequi commemoratiu als propietaris de la sala, en Manel i en Pere, els quals des de l'inici han mantingut una excel·lent predisposició per fer possible el bon desenvolupament de totes les activitats que l'associació ha realitzat en el seu local.

Ara, POESIA VIVA , tal com ja s'ha informat, inicia una nova etapa en un nou local: ESPAI ALCHEMIKA, una etapa que esperem tan plaent com la viscuda al local del carrer Llançà, i en el qual desitgem de continuar gaudint de la companyia dels socis i amics, la presència dels quals és fonamental en l'esdevenidor de l'associació.

3 comentaris:

 1. Desitjo de tot cor que aquesta nova etapa sigui plenament satisfactòria i que el nou local sigui testimoni d'un munt d'activitats de la vostra associació plenes d'èxits aixi com la nouvinguda de nous membres que afavoreixin el vostre creixement.
  Una abraçada.
  Rosa Maria Solís

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies pels teus bons desitjos,Rosa Maria!

  Ja saps que les trobades de POESIA VIVA són sempre obertes als nostres amics, entre els quals, si m'ho permets, t'hi considerem.

  Salutacions

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies.
  Una abraçada

  ResponElimina